Web Analytics Made Easy - Statcounter

کافی است ماجرای کشف حجاب خانم بازیگر در ترکیه، تا عکس دونفره دلجویی و یادگاری ستاره اسکندری و امیرحسین صدیق با مجرم محبوس غائله فرقه گنابادی را کمی در رسانه‌ها مروری مجدد کنید، اتفاقی که هیچ وقت هم منجر به عذرخواهی این‌ بازیگران نشد!

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو: سیمای رسانه ملی از امشب قرار است سریالی با حال و هوای انقلابی را در کنداکتور شبانه بگذارد که جدای از مضمونی که باید جالب و دیدنی باشد، خود از اساس مولد حاشیه بوده و هست؛ «گیله‌وا» با بازیگرانی پرحاشیه و البته با یک مدلسازی از اتفاقات تاریخی شمال کشور در سال ۱۲۹۷ و نیز روایتگری سبک زندگی و زیست اجتماعی مردم ایران و گذری بر نقش انگستان در امور داخلی ایران از امشب روی آنتن شبکه سه سیما میرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سریال در چند وقت اخیر بی‌آنکه بخواهد؛ اسیر حاشیه‌ها شد تا جایی که پخشش را حتی چند ماهی به تاخیر انداخت آنهم به بخاطر تحرک دو بازیگرش که کنش و واکنششان هیچ ربطی به اتفافات روز جامعه نداشته و ندارد؛ بنابراین بیلبورد فعلی این سریال احتمالا بجای اینکه میرزاکوچک خان جنگلی و تم انقلابی آن باشد، شاید موکدی بر رافت مدیران  تلویزیون بر سر دو بازیگری باشد که تا امکانش بوده، رفتار ضد و نقیض داشته‌اند؛ هم ستاره اسکندری و هم امیرحسین صدیق، که گویا از بازیگران اصلی این مینی‌سریال هم هستند.

کافی است ماجرای کشف حجاب خانم بازیگر(ستاره اسکندری) در ترکیه و فیلم گرفته شده از او، تا عکس دونفره دلجویی و یادگاری اسکندری و امیرحسین صدیق با مجرم محبوس غائله فرقه گنابادی را کمی در رسانه‌ها مروری مجدد کنید؛ اتفاقی که هیچ وقت هم منجر به عذرخواهی این‌ بازیگران نشد!  
انفعال مدیران سیما در همان دوره نیز جالب توجه بود تا جایی که بی‌خبر از این اتفاقات، حتی در اقدامی عجیب تر، امیرحسین صدیق که عکس دیدارش با این مجرم دراویش گنابادی رسانه‌ای شده بود، روی شبکه سه رفت آنهم برنامه‌ای زنده و گفتگومحور یک ساعته؛ هرچند همان زمان نیز در این برنامه تعطیل‌‎شده، از هرچه خواست گفت جز همین ماجرا و احیانا هرگونه ندامت یا توضیح و خبری.

البته که روی یک مینی‌سریال هفت قسمتی که برای پر کردن آنتن خالی سیماست، شاید نشود حساب جدی و آنچنانی باز کرد، ولی بالاخره برخی عواملش اینقدر حاشیه راه انداختند و بر سر رفتار عجیب و پرحاشیه‌شان موضع و سکوت حق به جانب گرفتند، که اجازه پخش به این سریال در جای خود زیادی بعید بود؛ جز اینکه نقششان کمرنگ شده باشد و یا موضع این سریال و حرفش به اصطلاح اینقدر تازه و بدیع باشد که سیما تبعات همین حواشی را به جان خریده باشد.     به هرحال این سریال که نمایی هم از تحرکات استعماری انگلستان در ایران و البته با تاخیری صدساله، تصویرسازی چند سکانسی از میرزا کوچک‌خوان جنگلی است، را باید به فال نیک هم گرفت، اما به هر حال باید تدبیری اندیشه شود که کارکتر‌های مثبت به هر مثلا بازیگری داده نشود؛ جوری که مخاطب بیش از آنکه منتظر دیدن نماسازی از چهره‌های این مرز وبوم و قصه‌شان باشد، اسیر حواشی عده‌ای شود که هیچ دغدغه‌ای ندارند جز بازی کردن و پول میلیونی گرفتن!

نکته جالب اینکه بعد از سریال «گیله وا» که صرفا در بازه یک هفته‌ای کنداکتور شبکه سه را پر می‌کند، از هفته آینده نیز مخاطبان شاهد سریال «فوق لیسانسه‌ها» هستند؛ سریالی با بازیگران مختلف که پوشش غیرمعمول خانم بازیگر سریال به تازگی نیز او را به سر خط خبر‌ها و البته به محاکم قضایی کشاند!

هرچند که پیشینه قبلی این سریال حکایت از جذب مخاطب آنچنانی برای شبکه سه دارد؛ سریالی که قطعا امتیازی برای سیماست، چون هم طنز است و هم منتقد شرایط جامعه. «گیله وا» نیز دست روی موضوع و شخصیت‌هایی گذاشته که جزئی از پیشینه جدانشده و قهرمانان این سرزمین هستند؛ بنابراین گویا چاره‌ای نیست جز اینکه صداوسیما همین تولیدات را به رغم این قصورات و حواشی چند بازیگر بی‌ربط و با ربطش روی آنتن ببرد و لااقل احترام مخاطبان را نگه دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاره اسکندری دراویش گنابادی امیر حسین صدیق شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند

همشهری آنلاین: اگر مستندبین حرفه‌ای هستید یا حتی اگر تنها با مستندهای حیات وحش که از تلویزیون پخش می‌شود آشنایی دارید، پیشنهادهایی که در اینجا برای شما داریم می‌تواند حسابی سر ذوق تان بیاورد.

تاریخچه وحشت عامیانه

کارگردان: کی‌یرلا جانیس

سال ساخت: ۲۰۲۱

اگر از خوره‌های ژانر وحشت هستید و شب‌ها تا یک فیلم ترسناک نبینید خواب‌تان نمی‌برد، این مستند را از دست ندهید. دوستداران ژانر وحشت به زیروزبر این ژانر توجهی وسواس‌گونه دارند و سبک‌ها، زیرگونه‌ها و تکنیک‌های فیلم‌های این ژانر را به دقت بررسی می‌کنند. وحشت عامیانه یا وحشت فولکلور یکی از زیرگونه‌های ژانر وحشت در سینما و ادبیات است که از عناصر عامیانه برای وحشت‌آفرینی استفاده می‌کند. این مستند کاوشی در تاریخچه وحشت عامیانه از پیدایش آن به واسطه گسترش‌اش در تلویزیون بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ تا احیای آن در دهه گذشته است.

فریدا

کارگردان: کارلا گوتیرز

سال ساخت: ۲۰۲۴

فریدا کالو، نقاش مکزیکی، بین سال‌های ۱۹۰۷ تا ۱۹۵۴ زندگی کرد و با اینکه زندگی نسبتا کوتاهی داشت، اما به دلیل هنجارشکنی‌هایش یکی از چهره‌های مهم هنر معاصر به شمار می‌رود. چهره فریدا برای کسانی هم که با تاریخ هنر و نقاشی آشنایی ندارند آشناست چراکه فریدا خودنگاره‌های زیادی از خود کشیده بود. فریدا پس از تصادفی سخت در سال ۱۹۲۵ برای اولین بار شروع به نقاشی کرد و دردهای خودش، هم‌جنسانش و ملتش را روی بوم آورد. زندگی پرماجرای فریدا تا به حال موضوع چند مستند و فیلم داستانی بوده. این مستندانیمشین هم نگاهی به زندگی این نقاش برجسته مکزیکی دارد.

چهار دختر

کارگردان: کوثر بن هنیه

سال ساخت: ۲۰۲۳

روزی دو دختر بزرگ‌تر الفه، زنی تونسی که مادر ۴ دختر است، ناپدید می‌شوند. کوثر بن هنیه، کارگردان تونسی، از بازیگران حرفه‌ای دعوت می‌کند تا نقش دو دختر غایب را بازی کنند. برای الفه که غم غیاب دخترانش را بر دوش می‌کشد، حضور بازیگرانی در نقش آنها به معنی سر باز کردن زخم‌های دل و جانش است. بن هنیه موقعیتی بدیع را شکل داده و تجربه‌ای منحصربه‌فرد را در برابر دوربین ایجاد کرده که سویه‌های عاطفی و روانی مختلفی دارد. این مستند که برداشت‌هایی را از امید، طغیان، خشونت، خواهری و… عرضه می‌کند، سوال‌هایی اساسی را درباره شالوده جوامع ما به بحث می‌گذارد.

کد خبر 848052 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای مستند تلویزیون - مستند مادر

دیگر خبرها

  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • بازیگران سریال تورم
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!